Sport

2016.09.13. 15:10

A Nemzeti Vágtán több lovas is képviseli a megyét

Zirc - Szeptember 17-18-án rendezik meg a Nemzeti Vágta budapesti futamát, a megyét több induló is képviseli.

Kutasi Zsófia

Zirc-Tündérmajorban a Bakonyi Vágtán, a Nemzeti Vágta előfutamán első a tahitótfalui Molnár Gyöngyi, második a kónyi Koczor József, harmadik a csetényi Vörös József, negyedik a zirci Takács Zsolt lett. A budapesti megmérettetésen mind a négyen indulnak. Vörös József tizenkét éves lánya, Vörös Tamara a kishuszár futamon képviseli Csetényt.

A tavalyi győztes Vörös József Csetényből Csipa lovával idén harmadik lett. Automatikusan továbbjutott a Nemzeti Vágtára Fotó: bakonyivagta.hu

Vörös József Csipa nevű lova lesérült, ezért idén új lóval indul: - Az idei évben nem számítok olyan kimagasló eredményre, mint tavaly, mivel a ló is gyengébb képességű, és csak két hete dolgozunk együtt, most a település méltó képviselése a cél - nyilatkozta.

Takács Zsolt Kerecsen nevű lovával Zirc-Tündérmajor képviseletében indul a Hősök terén megrendezett futamon. Ozsváthné Fa Viktória a Bakonyi Vágta licencének tulajdonosa elmondta, több hónapja nagy erőbedobással edzenek a versenyre, a ló és a lovas is jól felkészült.

Szintén megyei induló az ábrahámhegyi Hajdú Jánosné Kitti nevű lovával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!