Életmód

2016.09.14. 22:24

A bulinegyed egyik legnagyobb sikere: az önkiszolgáló mosoda (x)

Budapesten éjjel-nappal zajlik az élet, napközben mindenki siet és teszi a dolgát, de amint leszáll az éjszaka, a város egyes részei valóságos bulinegyeddé változnak.

Igaz ez a Dohány utcára és környékére is, hiszen a színházak és múzeumok mellett számos étterem, söröző és rengeteg más szórakozóhely várja vendégeit nap, mint nap. Mivel Budapest egy igen forgalmas részéről beszélünk, a hotelek és szállodák száma is végtelen, így a környéken gyakran vendégeskednek vidékiek és külföldiek is egyaránt. Ha fiatalként azért látogatunk a fővárosba, hogy végre kicsit kikapcsolódjunk, a bulizás közepette bizony velünk is megeshet, hogy a ruhánk látja kárát ennek.

Ételfoltok, italfoltok és más szennyeződések keletkezhetnek a ruhánkon, anélkül, hogy észrevennénk – de mosógép híján hogy szabaduljunk meg tőlük? Aki erre a városrészre látogat turistaként, annak Mosodánk leveszi a válláról a mosás terheit, ugyanis a Dohány utca 37. szám alatti üzletünk (www.mosodabudapest.hu) 9 órától 24 óráig várja a tiszta ruhára vágyókat az átmulatott éjszaka után. Az itt található mosógépek képesek mindössze 20 perc alatt tisztává varázsolni kedvenc viseletünket. Mindegy, hogy milyen anyagból készült ruhánk, hiszen a gépek textilkímélő Woolmark minősítésűek, mindemellett minőségi mosószert (Ariel kapszula) és öblítőt is (Coccolino) kínál az üzlet a betévedőknek, amit tartalmaz a mosás ára.

Mosás közben az erre a célra elhelyezett számítógépek egyikén tájékozódhatunk a városról az interneten az internet kávézóban, de ingyenes WIFI is fogható a mosoda területén. Ha megszomjaznánk a mosás közben, kávé- és üdítő automatát is találhatunk az üzletben. Ha lejárt a mosás, nincs más dolgunk, mint betenni ruhánkat a szárítógépek egyikébe, és megvárni, amíg szárazon újra fel tudjuk venni. Már csak azt kell kitalálni, mit vegyünk fel addig, amíg tart a mosás!

A Dohány utcai mosoda a budapesti bulinegyed mosodája – ha szükséges, kössük össze a kellemest a hasznossal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!