Sport

2016.09.15. 18:05

Egylabdás összecsapások után

Székesfehérvár - Legutóbb is egypontos győzelmet aratott az Alba Fehérvár, amely Komárnóban nyert 81-80-ra.

Horog László

Augusztus végén a Komárno győzött 78-73-ra a Gáz utcában, az utolsó pillanatokban dőlt el a találkozó. Pontosan úgy, ahogy komárnói randevú is, ezúttal a Fehérvár bizonyult jobbnak, 81-80-ra (24-20, 19-24, 13-16, 24-21).

Justin Edwards (fehérben) fontos láncszeme az Alba Fehérvárnak Fotó: Koppán Viktor

Az utóbbi időszak előkészületi meccsei közül az Alba csak egyet veszített el, döntően egypontos különbséggel aratja győzelmeit. Kaposváron 83-79-re győztek, a kolozsvári tornán a szerb Zelezniket 72-71-re verték, a kolozsváriakat 82-81-re. Az erdélyi tornán 106-97-re kaptunk ki a marosvásárhelyiektől, azon a mérkőzésen nem volt esély a győzelemre. A révkomáromi összecsapáson megint egy ponttal nyertek.

- Ez is egylabdás derbi volt, hol mi domináltunk, hol a hazaiak. Fontos volt, hogy az augusztus végi, fehérvári találkozóhoz hasonlóan ezúttal is mindkét fél nyerni akart. Bár ez is csak edzőmérkőzés volt, tét nélkül, az biztató, hogy jó döntéseket hozunk a végjátékban. Nem elveszítjük, hanem megnyerjük a kiélezett derbiket - közölte Dzunic Branislav vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!