eur:
387.24
usd:
357.44
bux:
68035.32
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Ammann elhagyta a kórházat

Elhagyta a schwarzachi kórházat a négyszeres olimpiai bajnok svájci Simon Ammann, aki a síugrók Négysáncversenyének keddi, utolsó állomásán bukott nagyot Bischofshofenben.

Walter Frey csapatorvos vasárnap közölte, hogy a 33 éves versenyző - aki komoly agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett - jobban van, de egyelőre nem edzhet, és nem tudni, hogy elindul-e a február 18-án Falunban kezdődő világbajnokságon.

Ammann a 2002-es Salt Lake City-i és a 2010-es vancouveri ötkarikás játékokon is megnyerte mindkét egyéni számot a síugrók versenyében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra  – Ukrajnai háborús híreink szerdán

NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Moszkva új rendeletet adott ki, amelyből kiderül, hogy Oroszország egyoldalúan lépett Finnországgal és a Litvániával közös balti-tengeri határ megváltoztatásában – írja a Kyiv Independent. Az orosz csapatok májusban újabb frontot nyitottak, Harkiv megyében is átlépték a határt, és fokozatosan haladtak előre a második legnagyobb ukrán város felé. A nyomulásukhoz hozzájárult, hogy az ukrán alakulatok súlyos ellátási hiányokat szenvedtek. A helyzet megszűnt a Reuters riportja szerint, ezért a jövőben sokkal nehezebb dolga lesz a támadóknak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×