Hírek

2016.09.25. 09:49

"Valami szabályosan lerágta a fejüket és a nyakukat"- Ragadozó garázdálkodik a lövői portákon - Sokkoló fotókkal!

Lövő - Gazdák figyelem! A faluban garázdálkodó ragadozó vasárnap hajnalban ismét lecsapott. Most két gácsér volt az áldozat. Figyelem a cikk felkavaró fotókat tartalmaz!

Elek Szilveszter

Elek Istvánné vasárnap reggel a szokásos módon körbejárta udvarát, hogy megnézze a futókacsáit. Szinte sokkolta, amikor megpillantotta azt a két gácsért, amit ragadozó mészárolt le hajnalban.

Fotó: Elek Szilveszter

- Valami szabályosan lerágta a fejüket és a nyakukat - mondta elkeseredetten. - Egy harmadikat még mindig keresek, azt valószínűleg elvihette az állat - tette hozzá.

A környékbeliek rókára gyanakodnak. - Alig néhány napja mondta az egyik helyi gazda, hogy az ő baromfiai közül is elragadott egyet valami - mesélte Elek Istvánné. - A nyomok alapján azt gondolta, hogy róka lehetett - mondta az asszony, aki most már bánja, hogy nem volt elővigyázatosabb az eset után, és nem zárta be éjjelre a saját állatait.

Ősszel gyakoriak az ilyen esetek, ezért fontos, hogy akinek vannak baromfiai, sötétedés után zárja be őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!