Sport

2016.09.26. 19:45

Csalódást keltő döntetlen az NB III-ban

Győr - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 8. fordulójában a fehérvári fiataloknak be kellett érniük az egy ponttal.

Krebsz András

Gyirmót FC Győr II-Videoton FC II 1-1 (0-1)

Győr-Gyirmót, 100 néző, Vezette: Kovács Imre.

Videoton II: Gyánó - Baksa, Varga B., Fejes, Schiller - Réti - Barczi, Bódi, Kovács S., Bévárdi (Kondor, 65.) - Sejben. Vezetőedző: Disztl László

A múlt heti Ajka felett aratott kiütéses győzelem adta lendületet szerették volna Győrben is meglovagolni Disztl László tanítványai vasárnap az eddig két ponttal többet szerző Gyirmót második csapata ellen. A Barczi, Fejes, Bódi, Sejben, Bévárdi ötös fogattal megerősített piros-kék helyzeteivel indult az összecsapás, kis túlzással csak Hrabina Alex bravúrjai tartották meccsben a vendéglátót. A 35. percben végül megtört a jég, Barczi sarokrúgását Schiller fejelte kapura, a játékszer Nagy Bálintról került a saját hálójába. 0-1.

Bévárdi Zsombor (pirosban) sem örült a pontosztozkodásnak Fotó: Molnár Artúr

A szünetet követően kiegyenlítettebbé vált a játék, habár még mindig Sejbenék jelentettek nagyobb veszélyt az ellenfél kapujára. A találkozó 70. percében a sárga mezesek szinte az első komolyabb lehetőségüket gólra váltották: a csereként beálló Tóth Norbert tetszetős kontra végén mattolta Gyánót. 1-1. Az egyenlítés hatására felélénkült a mérkőzés, a hátralévő időben mindkét gárda a győzelemért küzdött. Gyánó bravúrja mellett a vendégek négyszer is eldönthették volna a meccset, ám Bódi, Sejben, Barczi és Kovács sem volt elég pontos, így újabb találatot már nem láthattak a stadionba kilátogató nézők.

- A rengeteg lehetőség közül, amit az első játékrész során kidolgoztunk, sajnos mindösszesen egyszer tudtunk betalálni. A folytatásban sem sikerült a lehetőségeink ellenére újabb gólt szereznünk, így egy már megnyert találkozót sikerült döntetlenre hoznunk - mondta a lefújás után keserűen Disztl László, a Videoton vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!