Sport

2016.09.27. 19:15

Jól indítottak a földvári kézilabdások

Dunaföldvár - A Holler UFC férfi kézilabda együttese sikerrel vette az első két fordulót a Bács-Kiskun megyei pontvadászatban.

Gallai Péter

Az NB II-től búcsúzó együttes ebben a szezonban A Bács-Kiskun, illetve Tolna megyei pontvadászatban is szerepel, utóbbiban a kevés csapat miatt majd csoportköröket rendeznek. Orova Tamás edző együttese Bácsban eddig két fordulón van túl, s eddig hibátlan a csapat mérlege. Az első összecsapást a Soltvadkert otthonában játszották a fiúk, ahol 24-13-ra nyertek. Gólszerző: Somogyvári 3, Pach D. 2, Garda 3, Paz Marquez 4, Szapu 2, ifj. Somogyvári 1, Pach A. 4, Orova N. 4, Dósa 1.

Szapu Norbert nyolc gólt lőtt a legutóbbi mérkőzésen Fotó: Zsedrovits Enikő

A következő hazai meccsen szombaton Simontornyán - méretes csarnok hiányában a földváriak itt szerepelnek - a Kiskunhalast fogadták.

Holler UFC - Kiskunhalas 34-17 (19-6)

Holler: Parádi, Farkas (kapusok) - Paz Marquez 4, Dósa, Pach A. 4, ifj. Somogyvári 2, Szapu 8, Szauter 2, Garda 7, Pach D. 4, Somogyvári 3, Orova Cs., Aradi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!