Sport

2016.09.28. 20:01

A Holler UFC együttesei huszonkétszer zörgették meg az ellenfél hálóját

Dunaföldvár - A hétvégi fordulóban hazai pályán játszott a Holler UFC négy korosztályos focicsapata - két döntetlen és két kiütéses győzelem lett a mérleg.

Gallai Péter

U19-es korosztály: III. osztály Közép-Nyugat

Holler UFC - Szigetszentmiklósi TK 1-1 (1-0)

Holler: Gulyás - Szikora, Kiss, Antal, Haszán, Kulcsár (Huszárik), Fazekas, Czári, Szabó, Boros, Brandt. Edző: Kerekes Béla.

Góllövő: Huszárik.

A két csapatot is edző Kerekes Béla  Gulyás Tibor kapussal, aki az U17-es és U19-es csapatban is egyaránt szerepelt Fotó: Hankusz Kálmán

U17-es korosztály: III. osztály Közép-Nyugat

Holler UFC - Szigetszentmiklósi TK 1-1 (0-0)

Holler UFC: Gulyás - Linger, Nikl, Kovács, Kiss (Puskás a 46. p.), Androsovits, Nagy (Szalai a 46. p.), Bencze, Ráthgéber, Schettrer (Sztojka az 58. p.), Dobor. Edző: Kerekes Béla.

Góllövő: Szalai.

 

U15-ös korosztály: II. osztály Közép-Nyugat

Holler UFC - Érdi VSE 8-3 (4-2)

Holler UFC: Szűcs - Varga, Mukli (Szappanos a 61. p.), Szalai, Antal, Boros (Strasszer a 48. p.), Rózsahegyi, Felker (Zámbó a 48. p.), Varga, Puskás, Morva (Vámi a 63. p.). Edző: Szigeti Ádám.

Góllövő: Szalai 3, Puskás 2, Gábor K. (öngól), Boros, Varga.

 

U14-es korosztály: II. osztály Közép-Nyugat

Holler UFC - Érdi VSE 14 -0 (6-0)

Holler UFC: Sipos -Baranya, Vácz, Rabi, Tóth, Morár, Radócz (Szilágyi a 65. p.), Bagó, Laki (Németh 41. p.), Kövesdi, Molnár (Tessényi a 45. p.).

Góllövő: Kövesdi 4, Bagó 3, Rabi 4, Molnár, Vácz, Vida (öngól).

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!