Kultúra

2016.09.29. 17:30

A mulasztók díjmentesen gyónhatnak majd a következő héten

Dunaújváros - A jövő héten hétfőtől helyben is elstartol az idei Országos Könyvtári Napok helyi programszelete. Olvasók kérték: amnesztiától az előadásokig.

Szabó Szabolcs

Az országos könyves napokon helyben is számos remek és tartalmas program várja majd az olvasóközönséget.

A József Attila Könyvtár munkatársai már javában azon munkálkodnak, hogy az Országos Könyvtári Napok keretében Dunaújvárosban is gazdag programsorozat várja majd a könyvbarátokat.

Fotó: Zsedrovits Enikő

A városi könyvtártól kapott ajánló szerint október 4-én X, Y, Z generációk és az olvasás címmel Tari Annamária előadását hallgathatja majd a közönség, október 6-án a Szalki-sziget fotópályázatra beérkezett képekből nyílik kiállítás, valamint itt mutatkozik be a Szalki-sziget 1970-től napjainkig - A mi szigetünk címmel megjelenő kötet, amelynek szerzője Éberhardt Béla. Október 7-én pedig Kálnay Adél Embermesék, tündérmesék című friss kötetét ismerhetik meg az olvasók a gyermekkönyvtárban. A hagyományokhoz híven, október 9-én jön a Könyves Vasárnap - rendkívüli nyitvatartással és az ingyenes beiratkozás lehetőségével. Szintén e napon Ének és vers címmel kreatív zenei foglalkozás várja a családokat Ferge Bélával, a gyermekkönyvtárban.

A Könyves Vasárnapon, október 9-én, 9 és 13 óra között pedig ingyenes beiratkozással és családi, kreatív zenei foglalkozással várják az érdeklődő jelenlegi és leendő olvasókat a József Attila Könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!