Sport

2016.10.10. 13:28

Értékes pontot szereztek

Zalaegerszeg – Az előző szezonban ezüstérmes Győr vendége volt a női futsal NB I 4. fordulójában az újonc Göcsej SK. Az egerszegiek nehéz meccsre számítottak, de szerettek volna jó eredményt elérni.

Jóna István

Árkád ETO–Göcsej SK Sport 36

3-3 (1-0)

Győr. Jv.: Tolnay.

Göcsej SK: Kiss – Megyeri, Orbán, Horváth, Lehota. Csere: Fábián, Marsai, Nagy, Németh. Vezetőedző: Tánczos Tibor.

Gólszerzők: Dikanová (2), Beke , illetve Marsai (2), Horváth.

Jobban kezdtek a házigazdák, akik a 4. percben Dikanová révén szereztek vezetést. A gól után kiegyenlítődött a játék, miközben sok volt a pontatlan passz és a technikai hiba. Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de a kapusok remekül védtek.

A második félidő elején, 4 perc elteltével a pontosabban játszó hazaiak Beke révén kétgólosra növelték előnyüket. A folytatásban is a hazaiak domináltak, de hol Kiss Emilia, hol pedig a kapufa kisegítette a lányokat. A 31. percben egy védelmi hibát kihasználva Marsai szépített, de a várt áttörés helyett    újabb hazai gól következett, Dikanová révén. Az ismét kétgólos előny aztán elaltatta kicsit a hazaiakat, amit a zalai lányok remekül vettek észre és új erőre kaptak. A 37. percben Horváth Kitti csökkentette egygólosra a hátrányt, majd slusszpoénként, a 39. percben Marsai meglepetésre egyenlíteni tudott egy baloldalról leadott remek lövéssel.

A Göcsej SK akarata és kitartása pontszerzésben teljesedett ki, úgy hogy a találkozón folyamatosan a Göcsejnek kellett kapaszkodnia.

Tánczos Tibor: „Adtunk egy félidő előnyt a Győrnek. A szünetben azonban rendeztük sorainkat és nagyon értékes pontot szereztünk tavalyi ezüstérmes otthonában.”

A Göcsej SK két győzelemmel és egy döntetlennek a Szekszárd mögött a 2. helyen áll. A következő fordulóban, október 16-án éppen a listavezető látogat Zalaegerszegre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!