Sport

2016.10.10. 19:54

Nem sikerült a pontszerzés a Göcsejnek

A futsal NB I negyedik fordulójában a Veszprém vendégeként lépett pályára a Göcsej SK férfi csapat, nem titkoltan a pontszerzési reményekkel.

FC Veszprém – Göcsej SK 4-1 (3-0)

Veszprém, Március 15. úti sportcsarnok, Jv: Wittner József (Deme, Kiss)Göcsej SK: Balikó, Tóth, Apatini, Kottán, Horváth D., csere: Cseresnyés, Gorjanácz, Szőke, Horváth E. Németh, Nagy, Gugcsó, László, Koronczai edző: Bagó Gábor Gólszerzők: Gulyás, Püspök (2), Tatai, ill: NémethRosszul kezdődött a mérkőzés zalai szempontból, mivel egy védelmi hibát kihasználva a 18. másodpercben Gulyás révén vezetést szerzett a hazai csapat. A hidegzuhany a 7. percben jött, amikor egy újabb védelmi hibát követően, Püspök találatával kettőre nőtt a Veszprém előnye (2-0).

A 13. percben Gugcsó került ziccerben, de a hazai kapus remek reflexszel védett. A bekapott gólok után egyenrangú ellenfelei vagyunk a Veszprémnek. Megvoltak a zalaiak helyzetei a játékrészben, de Schmidtmajer kapuson nem tudtak átjutni a vendégek. A 19. percben Püspök növelte a hazai előnyt, egy kipattanó lövést értékesítve (3-0). Németh az utolsó percben kétszer is szépíthetett volna, de a helyzetek kimaradtak. A második félidő elején nagy lendülettel kezdett a Veszprém és nehezen tudott helyzetbe kerülni a Göcsej. A 25. percben kiszabadult a szorításból a vendégcsapat és előbb Horváth Detre lőtt oldalhálót, majd Gugcsó Benjamin lövését védte a hazai kapus.

A 28. percben Balikó kapus hozta fel a labdát és átérve a hazai térfélre Némethez passzolt, aki nem tudta megtartani a játékszert és az eladott labdából Tatai gurított az üres kapuba (4-0). A fiúk nagyon akartak és 32. percben László Dávid a bal kapufát lőtte telibe szorongatott helyzetben. Hazai időkérést követően a zalai kapuban Cseresnyés Alex váltotta Balikó Milánt. A folytatásban újabb kihagyott lehetőségek és Cseresnyés bravúrok követték egymást. Az utolsó percben Németh Péter középen került ziccerbe és remekül lőtt a kapuba, megszerezve a zalaiak becsületgólját.

A Göcsej jól felkészült a Veszprém játékából és rendre helyzetbe is kerültek a fiúk. A gólok egyéni hibák következményei voltak. A letámadásuk jó működött, de a helyzetkihasználás most sem volt tökéletesBagó Gábor: - Az eredmény nem igazán adja vissza a mutatott játékot. A fiúk betartották az utasításokat és rengeteg helyzetet alakítottak ki, de borzasztóra sikeredett a helyzetkihasználásunk. A hazaiak az első félidőben mindhárom lehetőségüket gólra váltották. Ha csak a helyzeteink felét értékesítjük másképpen alakult volna a találkozó.

De mint tudjuk a futsalban sincsen ha..A Göcsej SK –ra az ötödik fordulóban igazi rangadó vár, ugyanis október 17-én az idén feljutott Ferencvárost fogadják a Városi Sportcsarnokban.Jóna István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!