f1

2016.10.11. 09:23

Lewis Hamilton titokban eljött Palvin Barbi születésnapi bulijára?

A magyar modellel látták Budapesten a Gozsdu Manó Klubban

Vámosi Péter

Alig hogy véget ért Suzukában a verseny, Lewis Hamilton eltűnt, mint egykoron Damon Hill. És a vicc, hogy Budapestre jött! Annyi csalás volt a dologban azért, hogy nem közvetlenül a Liszt Ferenc reptérre érkezett, hanem Niki Laudával és Toto Wolffal egyetemben Bécsben szálltak le, erősítette meg helybéli kapcsolatunk.A brit világbajnok azonban nem maradt sokáig az osztrák fővárosban, hanem Budapest felé vette az irányt, és este már a Gozsdu Manó Klubban tűnt fel. Erről számolt be legalábbis az est fellépő djje Davko a facebook oldalán.


A versenyző azonban aki nagyon rajong Budapest építészetéért és történelméért feltehetően nem ezért rohant ide ilyen gyorsan, még ha világszinten a top3 kedvenc városa közé is tartozik a fővárosunk. Sokkal valószínűbb az, hogy azért vállalta a sok órán át tartó repülést, mert L'Oréalos munkatársnője Palvin Barbara születésnapját tarthatta ott, akár több modell barátnője társaságában is, és a brit pilóta is hivatalos volt erre az eseményre. Aki még 100%, hogy itt van fővárosunkban, az Stella Maxwell, Barbi egyik legjobb barátnője a szakmában.

Stella! (@stellamaxwell) által közzétett fénykép, 2016. Okt 9., 18:16 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!