Sport

2016.10.11. 14:11

Pontokat raboltak a tópartiak

Szombathely - Sikeres hétvégén van túl a Gárdony-Pázmánd NKSE kézilabda szakosztálya. Négy korosztályban sem találtak legyőzőre.

Ferencz Balázs

Az NB I/B-s felnőtt női kézilabda bajnokság 5. fordulójában a Haladás VSE vendégeként nyert a hölgykoszorú. Haladás VSE-

Gárdony-Pázmánd NKSE 27-30 (13-19)

Gárdony: Fekete D., Szendrei R., NÉMETH N. 5, KUHINKÓ V. 4, URFI D. 10, DUBLINSZKI D. 4, Flesser D. 2, Szabó A., Jaksics R., Gyebrovszki Z. 4, Selenka Sz. 1, Czakó K., Hamuth L. Vezetőedző: Németh Helga.

Az 5. percig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a 8. percben meglépett a Gárdony három góllal. A házigazdák e gyors indításokból korrigálták a hibáikat, így a 10.percre egalizáltak. Kiegyenlített játékkal telt a középső tíz perc, majd a szünet előtt hatgólos előnyt kovácsolt Németh Helga alakulata. A második félidőben folytatódott a tóparti parádé, Németh Nóra volt a csapat legeredményesebbje. Fekete Dorina fontos pillanatokban bravúros védésekkel segítette csapatát az utolsó percekben. Az újonc Gárdony-Pázmánd a hatodik a tabellán. A juniorok megsemmisítő, 31-14-es vereséget mértek a Haladásra.

U11-ben Alba FKC-tól egy, a Rácalmástól két pontot rabolt a Gárdony, , a serdülők Dunaújvárosban nyertek..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!