Sport

2016.10.11. 15:07

Az óra is elromlott

Nagykanizsa – Több dolog is kizökkenthette játékából a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda együttesét a legutóbbi fordulóban. És bár zárkózni még tudott, végül az OSC II. nyerte a bajnokit.

Kühne László

A-Híd OSC II.–Kanizsa VSE 12-10(3-3, 2-2, 4-2, 3-3)

Budapest, 30 néző. Jv.: Pintér J., Lázár A.Kanizsa: Kiss Cs. – Kaszper dr. 1, Klie, Virt M., Szepesi 2, Cserdi 1, Bakó 3. Csere: Szécsi dr. 1, Kéri 1, Sipos, Rózsavölgyi 1, Molnár, Skriba. Edző: Simonka Ferenc.

Technikai gondok miatt kézi időméréssel indult a mérkőzés. Később pedig kaptak úgy gólt a kanizsaiak, hogy a támadóidő végét jelző duda már megszólalt, de az időmérő jelezte, hogy az téves volt, és érvényes a találat...

Ezzel együtt 8-7-ig felváltva vezettek a csapatok, majd a Kanizsa még 10-7-es hazai előny után is felállt (10-10). Időkérés után a KVSE sajnos elpasszolta a labdát, amit gyors góllal büntett az OSC. Simonka Ferenc együttesének ekkor már kockáztatnia kellett, a vége pedig így kétgólos vereség lett.Simonka Ferenc: „Tizenkettőből egy emberelőny kihasználásával nagyon nehéz nyerni...

Pedig a kialakított gólhelyzetek alapján simán miénk lehetett volna a siker.

Jók: Bakó, Szepesi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!