Hírek

2016.10.11. 09:21

Születések, halálozások, házasságkötések a megyében

Anyakönyvi hírek a megyéből.

Vas Népe

KÖRMEND

Házasság. Kocsis Zsolt és Lakner Terézia, Horváth István és Punicsár Alexandra, Körmendy Tibor és Mazalin Mária, Gotthárd Gábor és Joó Beatrix, Czibók József és Németh Annamária, Kovács Gábor és Szentesi Viktória, Berbás Attila és Kovács Adrienn, Takács Tibor és Bodó Mária.

Halálozás. Devecseri László György, Bognár Ilona, Méhes Gézáné sz. Benkő Anna

Rustinczky László, Bori László, Szabó Margit, Markovics Istvánné sz. Nagy Mária Márta.

SZOMBATHELY

Születés. Hende Attila és Szabó Mónika leánya: Iringó, Tóth Gergely Gábor és Simon Eszter fia: Levente Gábor, Kállai Ákos János és Máthé Krisztina Katalin fia: Levente Áron, Pusztay Sebestyén és Domonkos Ágnes leánya: Emília, Péter Lajos és Boros Katalin leánya: Eliza, Németh Zsolt és Radics Darinka fia: Marcell, Kovács László Antal és Csanádi Gabriella fia: László Ferenc, Kalászi Máté és Krug Erika leánya: Fanni, Szabó Tamás és Bali Evelin leánya: Gréta, Varga Márk és Horváth Henriett leánya: Melani, Kusztor Kornél és Bársony Szilvia Gizella leánya: Maja Zoé, Merkli György és Kardos Katalin fia: Ádám, Tóth András Balázs és Kovács Krisztina Éva fia: Patrik Balázs, Boldizs József és Fehér Fanni fia: Máté, Rábavölgyi Béla és Tóth Marietta fia: Máté, Beke Tamás és Hopka Zsanett Anikó fia: Kristóf, Fülöp Sándor és Farkas Andrea leánya: Hanga, Nárai Péter és Horváth Eszter leánya: Hanna és fia: Levente (ikrek), Tankó György és Buti Rita Orsolya fia: Gellért Márton, Papp Ernő és Horváth Diána Judit leánya: Emma Mária, Kovács Tamás és Huszár Vivien leánya: Korinna Emese, Zsizsik Gergely Péter és Kajtár Petra fia: Ádám, Láng Csaba és Oszkó Veronika leánya: Laura, Takács András és Zentai Szilvia Adrienn fia: András, Farmasi Szabolcs és Mikos Mónika Magdolna fia: Márton, Berki Tamás és Szlávich Szilvia fia: Boldizsár, Nagy Attila Miklós és Hóman Erika Rita leánya: Fanni, Farkas Milán Antal és Kovács Dóra leánya: Bernadett, Fritz Ferenc és Kovács Judit Zsófia leánya: Anabell, Horváth Zoltán és Szőllősi Diána fia: Levente Máté, Dombóvári Balázs és Nagy Szabina leánya: Vivien.

Házasság. Máté György és Németh Edina, Antal András és Kiss Klaudia Katalin, Szabó Albert és Klencs Anikó, Fritz Balázs és Horváth Brigitta, Hende Attila Marcell és Nagy Eszter.

Halálozás. Erdélyi Béla, Reczetár Sándor Ferenc, Kalányos József, Borsos József, Balogh József, Buzás Vilmosné sz. Szabó Ilona, Farkas Tibor, Nagy Dániel, Kiss Imre, Sziklai Ferenc Jánosné sz. Szamosvölgyi Mária, Szalai János József, Bindics Imre, Márfi Józsefné sz. Németh Margit, Petrovicz Attila, Eszesné Őri Irma, Pászthory Zsuzsanna Klára, Pataki Tünde, Németh Sándorné sz. Hóbor Mária Magdolna, Fider Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!