Sport

2016.10.12. 21:01

A Báthory és a Deák csatázott az aranyért

Veszprém - Két veszprémi iskola csapata csapott össze az első helyért a hagyományos leány röplabdakupán, amelynek a Báthory adott otthont.

Horváth Gábor

A Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskola csapata magabiztosan tartotta otthon a kupát a hagyományos megmérettetésen. A leány gyermek korosztályos röplabdatornán idén hat együttes indult el, a résztvevők először két csoportban játszottak körmérkőzést, majd következtek a helyosztók.

A négyes döntőben az utolsó meccs döntött az első helyről, amelyért a Báthory és a Deák iskola alakulatai küzdöttek meg. A házigazda könnyedén nyert.

A végeredmény:

1. Báthory, edző: Bácskai Sándorné, a legjobb játékos: Pekárik Luca.2. Deák Ferenc Általános Iskola, edző: Széll Zsolt, legjobb játékos: Nagy Beatrix.3. Tatabányai Röplabda Sport Egyesület, edző: Vasadi Zoltán, legjobb játékos: Kurucz Éva.4. Tatai AC, edző: Tálosné Rozsinszky Rita, legjobb játékos: Udvardi Vanessza.5. Veszprém, Cholnoky Jenő Általános Iskola, edző: Magi Gábor, legjobb játékos: Dublecz Dorina.6. Székesfehérvár MÁV Előre, edző: Zánthóné Rácz Marianna, legjobb játékos: Varga Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!