Hírek

2016.10.13. 12:07

Tudja, mi lesz pénteken két szombathelyi középiskolában? Érettségi!

Szombathely – Kezdődik az őszi érettségi vizsgasorozat. Október 14-étől november 25-éig vizsgáznak azok, akik pótolnak, ismételnek, vagy előre hoztak tantárgyakat. Vas megyében két iskolát jelöltek ki az őszi érettségiztetésre.

Bakos Ágnes

Emelt és középszinten is nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik az őszi érettségi vizsga pénteken reggel nyolc órakor.

Majd a jövő hétfőn szakmai tárgyakkal, kedden matematikával és földrajzzal, szerdán történelem írásbelivel, latin és héber nyelvvel folytatódik a sor. A jövő csütörtökön, október 20-án angol és filozófia tantárgyak, pénteken az informatika, az orosz és „egyéb nyelvek” írásbelijeit írják az ősszel érettségizők. Az írásbelik október 27-én zárulnak. Az őszi szóbeli vizsgákat emelt szinten november 10. és 14. között, középszinten november 21. és 25. között tartják.

Vas megyében két kijelölt iskolában zajlik péntektől őszi érettségi. Az egyik a szombathelyi Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium, a másik a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Műszaki Szakközépiskolája.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!