Sport

2016.10.13. 13:54

Küzdöttek de kiestek

Bük - A papírformának megfelelően búcsúzott a Magyar Kupától a Haladás VSE Sport Kft. NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

A női kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az NB I/B-s HVSE az NB I-es Mosonmagyaróvárt fogadta. A zöld-fehérek a tisztes helytállás reményében léptek pályára.

Haladás VSE Sport Kft.-Mosonmagyaróvári KC SE 18-32 (8-20).

- Bük, 100 néző, női kézilabda Magyar Kupa-mérkőzés, vezette: Kovács T., Mándli.

HVSE: Lakó - Sebestyén 3, Takács K. 3, Hrabovszky 2, Hegedüs 1, Guttyán 2, Baranyai 1. Csere: MÁRKUS (kapus), Freiberger 2/1, Bolfán 1, Doncsecz 1/1, Gerencsér, Horváth H., Szekeres, Németh R., Kiss N. 2. Edző: Hamar Zoltán.

Meglepte ellenfelét, jól kezdett a Haladás (12. perc: 4-6). Ám a folytatásban hullámvölgybe került, ami 10 perc gólcsenddel párosult. Majd ismét felvette a ritmust a HVSE, de ekkor már komoly hátrányba került, a vendég az első félidőben eldöntötte a mérkőzés, a továbbjutás kérdését. A második félidőben mindenki pályára lépett a hazaiaktól.

Hamar Zoltán: - Úgy 15 percig tartottuk magunkat, aztán kijött a rutin, az osztálykülönbség. Annak viszont örülünk, hogy ismét tudtak küzdeni a lányok. Legalább tudjuk, hogy hova kell eljutnunk - minél rövidebb idő alatt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!