Sport

2016.10.14. 11:24

Tabella közepi derbi: a SZEOL ellen folytatná jó sorozatát a Csákvár

Csákvár, Felcsút - A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 13. fordulójában a Puskás Akadémia FC otthon, a Csákvár idegenben igyekszik gyarapítani pontjainak számát.

Szupkai Gábor

A tabella nyolcadik helyén álló Puskás Akadémia FC az egy hellyel mögötte tanyázó Siófokot fogadja a Pancho Arénában. A felcsúti csapat egy hónapja nyert utoljára bajnokit, azóta három mérkőzésen mindössze két pontot sikerült gyűjteniük. Ezen a téren a siófokiak sem büszkélkedhetnek túlzottan, két vesztes mérkőzést követően érkeznek majd a PAFC otthonába. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.

Fotó: Molnár Artúr

Némileg könnyebb feladatnak ígérkezik a SZEOL legyőzése a Csákvár számára. A gyengébbik szegedi együttes az utolsó előtti helyen szerénykedik, legutóbb egy hónapja sikerült pontot szerezniük, győzelmet pedig augusztus óta nem ünnepelhettek. A Csákvár ellenben három mérkőzés óta veretlen, az éllovas Kisvárdától pontot lopott, a Békéscsabát pedig megverte. Természetesen a SZEOL ellen is folytatnák remek sorozatukat a vasárnap 14.30-kor kezdődő szegedi találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!