Kultúra

2016.10.14. 17:48

Operettgála jótékony céllal

Zalaegerszeg - Farkas Alexandra ifjú zalai énekesnő ötlete nyomán valósul meg november 13-án, vasárnap 18.00 órakor a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben az az operett emlékgála, amely Kálmán Imre 100 évvel ezelőtt született Csárdáskirálynő című dalművének keresztmetszetét adja.

Arany Horváth Zsuzsa

A városvezetés támogatását élvező (erről Balaicz Zoltán polgármester biztosította a tegnapi sajtótájékoztató résztvevőit) műsorban a primadonna szerepét Farkas Alexandra, a szubrettét Szabó Noémi, a bonvivánét Faragó András Topy énekli, mindnyájan a fővárosi Operettszínházhoz kötődnek, Topy több évadon keresztül erősítette a Hevesi Sándor Színház társulatát.

A zenét Máriás Zsolt karnagy vezetésével zalai muzsikusokból álló zenekar adja, háttérként az 50 éves KISZÖV Táncegyüttes tagjai táncolnak, meglepetéssel készül Hertelendy Attila színművész. A bevételt a koraszülöttmentő alapítványnak ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!