Sport

2016.10.21. 18:10

Fiatal atléták sikerei: a ZAC és a KVDSE is jó eredményeket ért el Budapesten

Zalaegerszeg - Remek eredményekkel jelentkeztek Budapest nyílt atlétikai gyermekbajnokságán a Zalaszám-ZAC és a Keszthelyi VDSE 9-12 éves fiataljai.

Kerkai Attila

A Zalaszám-ZAC fiatal versenyzői edzőik társaságában

A Zalaszám ZAC tagjai közül a leányok versenyében a 60 m-es gátfutásban Koller Dorina 2. helyezést, majd távolugrásban 7. helyezést szerzett. Tóth Gerda kislabdahajításban bronzérmes lett, majd magasugrásban 4. helyen zárt. Röszler Dóra pedig a 60 m-es síkfutásban ért el 8. helyezést. A 4x200 m-es váltó értékes 5. helyet szerzett Koller Dorina, Kovács Gréta Mira, Makovecz Virág, Röszler Dóra összeállításban. A fiúknál Sziva Milán 60 m gátfutásban kezdett egy 2. helyezéssel, amit a 60 m-es síkfutásban Vass Gergely 3. helyezése követett, 600 m-en Honfi Flórián lett második. Edzők: Szabó Gábor, Pajor László és Csiszár Attila.

Farkas Nikolett (KVDSE)

Bogdán Patrik (KVDSE)

A Margitszigeten rendezett versenyen a Keszthelyi VDSE fiataljai is ott voltak. Közülük ketten is kimagaslóan szerepeltek, hiszen a lányoknál Farkas Nikolett kislabdahajításban 33,06 méterrel megnyerte versenyét, s ugyancsak győzött a fiúk kislabdahajításában Bogdán Patrik 48,10 méteres eredménnyel. Farkas Nikolett a távolugrásban 378 cm-es ugrásával negyedikként végzett. Edzőik: Béres Tibor és Némethné Kaszás Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!