Sport

2016.10.22. 17:18

Ugyanaz a nóta: ígéretes játék, vereség

Veszprém – A veszprémi futballcsapat továbbra sem tudja magát kiásni a gödörből. A nyeretlen VLS megint hazai környezetben próbálkozott a pontszerzéssel, ismét sikertelenül.

Horváth Gábor

VLS Veszprém-Csornai SE0:3 (0:1)

Veszprém, 100 néző. Jv.: Derdák M. VLS Veszprém: Hársfalvi - Kókány, Bognár, Horváth V., Ács M. (Hegedüs), Gunther, Molnár M. (Felber), Simon (Szabó L.), Szabó P., Dobsa, Krebsz. Edző: Lantai Balázs. Csornai SE: Sánta - Nagy Sz., Kerékgyártó, Császár, Füredi, Folmer (Babics), Csikós, Czanik (Litresics), Simon, Kelemen, Serfőző. Edző: Hannich Péter.Gólszerzők: Simon (24.), Csikós (63.), Folmer (67.).

Hársfalvi András (sárga mezben) hiába védett büntetőt, a Veszprém ismét kikapott Fotó: Penovác Károly

A labdarúgó NB III 12. fordulójában az élmezőnyhöz tartozó Csornát fogadta a sereghajtó Veszprém. A 24. percben megszerezte a vezetést a Csorna, Simon egy beadás után volt eredményes, 0:1. Az első félidő végén Hársfalvi bravúrral hárította Serfőző büntetőjét.A 63. percben Csikós lőtt nagy gólt, 2:0. A 67. percben pedig kilátástalan helyzetbe került az egyébként mezőnyben ismét jól játszó, ám lehetőségeivel rosszul gazdálkodó Veszprém.

Folmer találata eldöntötte a pontok sorsát, 0:3. A hazaiak hiába dolgoztak ki több ígéretes helyzetet (a vendégek kapusa több bravúrt is bemutatott), nem sikerült a kapuba találniuk, ez pedig megpecsételte a sorsukat.

Lantai Balázs: - Nehéz mit mondani egy ilyen vereség után. Sima meccsnek látszik, de nem reális a végeredmény. Ugyanakkor az is igaz, hogy ezúttal sem tudtunk felnőni a feladathoz, nem tudjuk átlépni önmagunk árnyékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!