Sport

2016.10.23. 11:09

Mentő vitte el a focistát

Öskü - Kőkemény meccset játszott egymással az Öskü és az Úrkút, sajnos a sérülés sem maradt el. A sértett szezonjának valószínűleg vége.

Horváth Gábor

PV Öskü FC-Úrkút SK 2:2 (1:0)

Öskü, 150 néző. Jv.: Nedvesi R. PV Öskü FC: Bálint - Horváth R. (Lóczi), Takács, Szabó Z., Gáspár, Szabó G., Hulka (Dufek), Barcza, Bódis, Horváth L., Talián. Edző: Fekete István.Úrkút SK: Zsigmond Gy. - Imre (Kádár), Pávlicz, Márton, Kuti, Takács, Varga M., Marics M., Lang, Garai, Keller (Sáringer). Edző: Garai Péter.Gólszerzők: Horváth L., Szabó G., ill. Takács, Pávlicz.

Hulka Bencére (kék mezben) hosszú kihagyás vár
Fotó: Penovác Károly

Nagy iramú, helyenként magas színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat több ziccert hibázott. Kár, hogy a tudósításnak nemcsak a sportról, hanem a sportszerűtlenségről és egy súlyos sérülésről is szólnia kell. Hulka Bence egy csúnya belépő után keresztszalag-szakadást szenvedett, mentő vitte a veszprémi kórházba.

A hazaiak csapatkapitányára műtét vár, ebben a szezonban valószínűleg már nem is léphet pályára, maximum a tavaszi idény hajrájában állhat újra együttese rendelkezésére.Sajnos az egyébként jól bíráskodó játékvezető nem tudta megfelelően kezelni az úrkúti játékosok durva belépőit.

Egy-egy időben kiosztott sárga lappal elejét lehetett volna venni a sérülésnek. Az ösküi játékosok és a vezetőség mielőbbi felépülést kíván Bencének.

Jók: Takács D., Hulka B., Barcza, Horváth, ill. Márton, Zsigmond, Garai.

Tudósított: Sövényházi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!