Sport

2016.10.24. 09:23

Triplázott a rátóti - Íme, a 11. forduló válogatottja!

Kicsit a meglepetések fordulója volt a tizenegyedik a labdarúgó megye I-ben. Ennek megfelelően kerülhetett be két-két zirci, rátóti és devecseri játékos a hétvége válogatottjába.

Horváth Gábor

A labdarúgó megye I 11. fordulójában több meglepetés is született.

A Zirc-Dudar szezonbeli második sikerét aratta, nem akármelyik csapatot, hanem a Balatonalmádit két vállra fektetve (1:0). A győztes gól Dávid Ádám nevéhez fűződik, a hátsó alakzatból pedig a mezőny egyik legtapasztaltabb védőjét, Pálfi Róbertet emeltük ki.

A gyulafirátótiak alsóházi derbit nyertek, méghozzá kiütéssel, 5:1-re verték meg a Péti MTE együttesét idegenben. Szokodi Bálint mesterhármast jegyzett, Gyurmánczi Rolandnak pedig nagy szerepe volt abban, hogy a hazaiak lehetőségeik jelentős részét nem tudták értékesíteni.

A Devecser is öt találatig jutott, Szakonyi Stefán és Szélessy Péter egyaránt kettőt vállalt Ugodon (0:5).

A Zirc-Dudar hibátlanul őrizte hálóját a Balatonalmádi elleni meccsen (Fotó: Penovác Károly)

A pápaiak kijavították múlt heti botlásukat, a Perutz FC 3:1-re nyert a Várpalotai BSK otthonában, Venczel Zoltán duplázott, az első találatánál Bolla Gergő adta a kulcspasszt, a második 11-es volt. Az éllovas Balatonfüredi FC továbbra is nagyon magabiztos, a csapat ezúttal a Csetény fektette könnyedén két vállra (3:0), a hazaiaktól a második gólt szerző Kós Krisztián teljesítményét emeltük ki.

Az újoncok csatáját, a Tihanyi FC nyerte, a félszigetiek elvették a Magyarpolány hosszú hazai veretlenségét (0:3). A győztes csapatból Erőss Gergő került be lapunk aktuális megyei válogatottjába. Értékes sikert tudhat magáénak a Kristály is, az ajkaiak 3:1-re nyertek Balatonfűzfőn, az idén is remek szezont futó Szabó Zoltán kétszer volt eredményes.

A 11. játéknap válogatottja:

Kapus
Gyurmánczi Roland (Gyulafirátót)

Hátvédek
Erőss Gergő (Tihany)
Pálfi Róbert (Zirc-Dudar)
Bolla Gergő (Perutz FC)
Szabó Zoltán (Kristály)

Középpályások
Dávid Ádám (Zirc-Dudar)
Kós Krisztián (B.-füred)
Szélessy Péter (Devecser)
Szokodi Bálint (Gyulafirátót)

Csatárok
Venczel Zoltán (Perutz FC)
Szakonyi Stefán (Devecser)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!