Vasvár

2016.10.24. 14:22

Októberi testületi: csütörtökön lesz a tanácskozás

Vasvár - Hét plusz kettő napirendi pontot tárgyal meg csütörtökön a képviselő-testület, egyet zárt ajtók mögött.

Bakos Ágnes

Tóth Balázs polgármester felszólalása kezdi az ülést: a legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb intézkedésekről, eseményekről hallhatnak a képviselők a városvezetőtől a rendes októberi tanácskozáson a városházán csütörtök délután. Az első napirend keretében dr. Ódor Ildikó jegyző számol be a Vasvári Polgármesteri Hivatal aktualitásairól, majd a Régióhő Kft. idei tevékenységéről lesz szó. A folyó ügyek között szerepel a környezetirányítási rendszer megújító auditjának elvégzésére szóló előterjesztés. Két ovis napirend is témát ad: véleményezik a Vasvári Ficánkoló Óvoda múlt hónapban kezdődött nevelési évre szóló munkatervét, valamint meghatározzák az intézmény nyitvatartási rendjét.

Lakásbérleti ügyek háromszorosan szerepelnek a napirenden: az egyik egy bérbeadás, egy másik egy bérleti szerződés felmondása, a harmadik egy bérleti szerződés meghosszabbítása, ez utóbbit zárt ajtók mögött vitatják meg. Az utolsó napirend lesz a gyermekjóléti központ működtetésének kérdése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!