Sport

2016.10.25. 15:12

Az Alba Fehérvár KC a Ferencvárost fogadja

Székesfehérvár- A női kézilabda NB I 6. fordulójában bravúrgyőzelemmel szeretné visszalopni az elhullajtott pontokat az Alba Fehérvár KC.

Ferencz Balázs

Az újonc Kisvárdától elszenvedett vereség után jelezte a fehérváriak vezetőedzője, Deli Rita, hogy az elpotyogtatott pontokat bravúrgyőzelemmel lehet visszahozni, például a Ferencváros ellen. Itt a remek alkalom, ma 17 órától a tabella ötödik helyén álló, idén már két vereséget is elkönyvelő zöld-fehérek látogatnak a Köfém csarnokba.

Fotó: Koppán Viktor

- Nagyon magas színvonalú mérkőzést szeretnénk játszani. Ha sebességben tudjuk tartani a lépést a Fradival, és meg tudjuk állítani a gyors játékukat, akkor eredményesek lehetünk. Pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz, és hogy bravúr lenne. Bízom abban, hogy hazai pályán, a szurkolóink támogatásával, képesek leszünk egy többesélyes mérkőzést játszani - vélekedett Deli Rita, aki a fehérvári kézilabdabarátokkal együtt elégedett lehet a nemzetközi kupa sorsolásával. Ugyanis a fehérváriak azt a cseh Mihalovce alakulatát kapták az EHF-kupa 3. kvalifikációs körében, mely csapatot a felkészülés alatt kétszer is vertek (31-27, 36-24). A párharc első mérkőzését november 13-án 13 órakor  vívják Csehországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!