Sport

2016.10.27. 18:55

Jól kezdődött a túra - Hiába vezetett két góllal az SC Csíkszereda...

Csíkszereda - Jól kezdte heti túráját a DAB jégkorongcsapata a MOL Ligában. Tegnap a remek harmadik harmaduknak köszönhetően az Acélbikák 4-2-re nyertek Csíkszeredában.

Agárdy Csaba

SC Csíkszereda - Dunaújvárosi Acélbikák 2-4 (1-0, 1-1, 0-3)

Csíkszereda, 1500 néző. Vezette: Csomortani, Sikó, André, Péter V.

Csíkszereda: Onodi - Papp, Campbell, Antal, Molnár Zs., Molnár Z. - Wood, Korenko, Lanceleve 2, Spafford (2), Farkas (2) - Salló, Gecse, Péter R., Moldován, Bíró - Bors, Geréb, Egyed, Rokaly. Vezetőedző: Tom McCarthy.

Dunaújvárosi Acélbikák: Duschek - Ozols, Hruby, Azari (1), Cseter (1), Dansereau 2 - Pfeil, Ölander, Becze 2, Borbás, Kaskov (2) - Lencsés, Ladygin, Németh, Léránt, Szepessy B. - Lévai, Tanka, Mátyásy, Odnoga, Nagy M. Vezetőedző: Lee Gilbert.

Becze Tihamér (piros) nemrég még négymeccses eltiltását töltötte. Most kétszer is betalált...
Fotó: Zs. E.

A Csíkszereda kilenc egymás utáni vereséggel a tarsolyában fogadta tegnap a dunaújvárosiakat. Az erdélyiek szeptember 24-én győztek utoljára, amikor 4-2-re verték a Brassót. Közben kikaptak október 11-én Dunaújvárosban 10-4-re, ami után palotaforradalom tört ki Csíkban.

A vezetés lecserélte a légiósokat, a szurkolók nem hajlandók tárgyalni a vezetőkkel. A napokban pedig lemondott csapatuk menedzsere, Póra Róbert.

A helyzetük tegnap sem javult, hiába vezettek a csíkszeredaiak a 28. percben 2-0-ra, utána már csak dunaújvárosi gólokat láthatott a közönség: a végeredmény 4-2 lett a mieink javára. Az Acélbikák az utolsó játékrészben a 42. és a 45. perc között két és fél perc alatt három gólt is szereztek.

A dunaújvárosi csapat ma Galacon folytatja túráját, magyar idő szerint 17 órakor kezd a Dunarea Galati ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!