f1

2016.10.28. 10:35

Rosberg beszélt Ecclestone-nal

Ecclestone azt is elmondta, miért lenne JÓ, ha Rosberg lenne a bajnok

Vámosi Péter

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Nico Rosberg Mexikóban elmondta, hogy beszélt Bernie Ecclestone-nal, hogy tisztázzák, hogy is gondolta azt a kijelentését, mi szerint a német versenyző nem lenne jó világbajnok matéria.

"Beszéltem vele személyesen és azt mondta, hogy nem pont azt mondta, amiről végül mindenki beszélt. De ez nem olyasmi, ami olyan sokat számít számomra. Én a saját dolgomra fókuszálok." - mondta Rosberg.

Azóta Eccelstone interjújából egy másik részlet is napvilágot látott, melyben épp az ellenkezőjét állítja, és azt magyarázza, miért is nem lenne jobb, ha ismét Hamilton lenne a bajnok.

"Ettől már semmi többet nem tud tenni a bajnokságért (Hamilton, ha idén is megnyeri), mert már így is világbajnok. Mi mást tehetne még?" - mondta Ecclestone. "Szóval ha nem nyer megint, az jó. Szerintem jó munkát végez. De ha Nico nyerne az annyiban már lenne, hogy új világbajnokot avatnánk, és remélhetőleg ez jó dolgokat eredményezne, mert ha újra Lewis nyer, az már nem változtat semmin."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!