Sport

2016.10.28. 16:10

Jászberényben szerepel az Alba

Székesfehérvár - A bajnokságban három győzelemmel és egy vereséggel álló Fehérvár a Jászságban bizonyíthat, szombaton, 18 órakor.

Horog László

A vártnál jobban, két győzelemmel és két vereséggel kezdte a bajnokságot a Jászberény, az első körben 60-58-ra győzött a MAFC otthonában, a Gabányi-csarnokban. Aztán hazai pályán, 84-66-ra kaptak ki múlt hétvégén a veretlen Fehérvárt is megtréfáló Soprontól. A harmadik körben nagy küzdelemben veszítettek Kaposváron, 79-73-ra, legutóbb pedig bravúros, idegenbeli győzelmet arattak Pakson, 77-69-re győztek az atomvárosban. Két, idegenbeli derbi után szerepelnek tehát ismét otthon, a Fehérvár vendégjátéka során egyértelműen az Alba számít esélyesnek.

Justin Edwards kulcsember
Fotó: Koppán Viktor

A tavalyi szezonban kétszer találkoztak a felek, mindkét találkozó Dzunic Branislav csapatának sikerét hozta.

A fehérvári kék-fehérek a hazai pontvadászaton három győzelemmel és egy vereséggel állnak, a ZTE, a Falco és a MAFC legyűrése után, múlt szombaton, hatalmas csatában, 80-73-ra kikaptak Sopronban. A hétfő esti edzésen megsérült bedobó, Luka Markovic játéka kérdéses, a többiek biztosan pályára lépnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!