Gazdaság

2016.11.08. 20:40

Információs nap Móron

November 15-én, Móron tart információs napot a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hétkúti Wellness Hotelben (Dózsa György utca 111.)

A kamara várja a vállalat- és intézményvezetőket. Nagy sikerrel indult Székesfehérváron, majd Martonvásáron a Modern Vállalkozások Programja. Miért fontos a projekt a kkv-knak? A hazai kkv-k nagy része nem rendelkezik elég információval a digitális technológiákkal kapcsolatban, a vállalati informatikai alkalmazások előnyeit nem ismerik. Pedig a korszerű vállalati IKT eszközök használata révén a vállalkozások hatékonysága javítható, kiadásaik optimalizálhatók. Azért is fontos, hogy a cégek fejlesszék digitális eszközeiket és rendszereiket, mert a hazai kkv-k csak így tudnak versenyezni. Nem tartanak még ott ezen a téren, ahol a nyugatabbra lévő országok vállalkozásai.Miért érdemes részt venni a rendezvényen? A résztvevők megismerhetik az informatikai szolgáltatókat, termékeiket. A Modern Vállalkozások Programjának IKT tanácsadója segít rávilágítani azokra a hiányosságokra, hol lehetnek fejlesztési pontok (pl. milyen eszközök segíthetnék a munkát) informatikai területen. Pályázati lehetőségeket vehetnek igénybe a fejlesztéshez, melyhez további kedvezményeket kaphatnak. IPadet és további tableteket sorsolnak ki a szervezők a résztvevők között. A 2016. november 15-i móri rendezvényre online regisztrációval jelentkezhet: www.vallalkozzdigitalisan.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!