Gazdaság

2016.11.08. 20:30

Huszonöt éve sikeres megyei vállalkozás

A térség meghatározó vállalkozása, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte. A munkatársakat, a hazai és külföldi üzleti partnereket az alapító tulajdonosok, Macher János, Macher Endréné és Macher Endre köszöntötték.

A Macher Zrt. munkatársai és partnerei körében ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A jelentős eseményen kétszáznál is több résztvevő, köztük dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is tiszteletét tette. A cég elmúlt huszonöt éve kiállítás formájában elevenedett meg. Huszonöt év kihívásai, sikerei, eredményei képekben, filmeken, termékeken át.

A kétszeres Nemzeti Minőségi Díj -as Macher cég elmúlt évtizedekben kifejtett magas színvonalú munkája
elősegítette a megye gazdaságának elismertségét és fejlődését. A hazai és nemzetközi elektronikai piacon ismert és elismert cég ügyvezető igazgatója, Macher Endréné több alkalommal is kamarai elismerésben részesült. Legutóbb 2015-ben adományozott Életműdíj -at a cégvezető számára a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Macher család: Alapítók és a Jövő generációja   Fotó: Koppán Viktor

A családi cég közismerten család-barát munkahelynek számít. Elkötelezettek, hogy a munkavállalók számára is családias környezetet biztosítsanak. 2015-ben második alkalommal érdemelte ki a Legjobb Munkahely címet, amely dolgozói elégedettség mérésen alapszik.

A cég korábban kft-ként működött, 2016. október 1-jével, mint annak általános jogutóda MACHER Gépészeti és Elektronikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: Zrt.) jött létre.

- Mindez nem valósulhatna meg anélkül az emberi tudás, szervezeti kultúra és folyamatszabályozás nélkül, amelyet az elmúlt 25 évben folyamatosan fejlesztett a vállalkozás, a kollektíva - mondta Macher Endréné, aki egy Babits Mihály idézetet választott: Múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!