Kultúra

2016.11.10. 13:40

Még látható az Equus

Veszprém- A Pannon Várszínház tavalyi évadának nagy sikerű Equus című előadása meghívást kapott a budapesti Nemzeti Színházba, de előtte újra láthatja a közönség Veszprémben.

Napló-információ

Peter Shaffer, Equus című drámája magyar környezetben szólal meg, felerősítve üzeneteit. Fiatal főhősünk média-függősége, családi, társadalmi példaképeket és mintákat nélkülöző magányossága, istenség-teremtő megszállottsága, majd a megvakított istenség, a ménes mindent elpusztító száguldása nagy erővel szólaltathatja meg az ismert drámát. Az asszociatív képeket, táncszínházi elemeket alkalmazó előadás az Veszprém-Bakony Táncegyüttessel közös produkció. Főszereplők: Blaskó Péter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész, a Nemzet Művésze és Szelle Dávid. Koreográfus: Kádár Ignác és Krámer György Harangozó-díjas koreográfus. Rendező: Vándorfi László.

A darabban szerepátvétel is van. Juli szerepében Telegdi Kamillát láthatjuk, mert Staub Viktóriát az idén felvették a Színház és Filmművészeti Egyetemre.

Az előadás időpontja: 2016. november 15. 17 óra. Az előadás helyszíne: Hangvilla (8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!