Székesfehérvár

2016.11.11. 13:33

Szeretne egy filmben szerepelni Jennifer Lawrence-szal?

Székesfehérvár - Szereplőválogatásra hívják a fehérváriakat egy város környéki forgatásra jövő januártól. A beharangozott munka, azaz "a nagy amerikai kémfilm" a megkérdezettek szerint viszont csak a Vörös veréb lehet

Kocsis Noémi

"Székesfehérváriak! Jövő év elején nagyszabású amerikai akciófilm forgat Székesfehérvár környékén!" - így kezdi statisztakereső felhívását az egyik nagy, háttérszereplők közvetítésével foglalkozó vállalkozás. A cég néhány napja kifejezetten székesfehérváriakat keres egy, a környéken forgatandó nagyszabású, amerikai szuperprodukcióhoz, egy kémfilmhez.

A projektet egyelőre szupertitkosként kezelik, de ilyen jellegű mozi Magyarországon 2017 januárjában csak egy készül, mégpedig a Red Sparrow (Vörös veréb) - mondta az általunk megkérdezett Szeretettel Hollywoodból portál. A filmről az Imbd filmes oldal fő forgatási helyszínként egyelőre csak Budapestet jelöli meg, az egyelőre titok, hogy Székesfehérvár környékén pontosan hol és milyen felvételeket forgatnának le a Jennifer Lawrence és Joel Edgerton főszereplésével készült mozihoz. Annak sztorija szerint két fiatal, egy orosz és egy amerikai ügynök keveredik veszélybe, amely során persze nem csak a helyzetet kell megoldaniuk, hanem az életükért is küzdenek.

A már említett castingcég "szállította" egyébként a statisztákat a már leforgatott A viszkis című, a hírhedt Ambrus Attila életéből készült filmhez is, amelyhez a fehérvári Ocskay-jégcsarnokban is készítettek felvételeket. Ott több száz statiszta - nagy részük fehérvári - alkotta a lelátókon a közönséget. A film várhatóan 2017 tavaszán kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!