Sport

2016.11.18. 16:15

Jól szerepeltek megyénk tájfutói a zalakarosi versenyen

Remek eredményekkel tértek haza régiónk tájfutói a Zalakaros Kupa regionális rangsoroló tájékozódási futó versenyről a közelmúltban. A megmérettetés a jövő évi Thermenland Open nemzetközi tájfutó verseny hivatalos előversenye is volt egyben.

Bényi Kálmán

A zalaegerszegi és szombathelyi versenyzők létszámfölénye mellett néhány Veszprém megyéből érkező tájfutó is indult a megmérettetésen, közülük többen a dobogón is kivívták a helyüket.

Országi Sára (balra) ezüst, Zsidó Alexandra bronzérmet szerzett
Fotó: Ládi Jánosné

A nevezők különleges városi helyszíneken futhattak, a pályák érintették a gyógyfürdő területét és annak gyönyörűen parkosított környezetét, a termál tavat, a nemrég telepített növénylabirintust, üdülővárosi és erdei részeket egyaránt.

Eredmények, F12C: 3. Kovács Zsolt (BTK), FN12D: 1. Országi Zsófia (BTK), N14B: 2. Országi Sára, 3. Zsidó Alexandra (mindketten BTK), N35: 3. Mérő Edit (VHS), N45: 3. Palumbi Edit (VHS), F55: 1. Horváth Tivadar, 3. Vitéz László (mindketten HER).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!