Civil

2016.11.29. 08:21

Zengett a kultúrház az idősek énekétől Vasalján

Vasalja - November 27-én tartotta Vasalja önkormányzata az idősek napi ünnepségét. Gombás Alajos polgármester szívhez szóló köszöntőjében hűen méltatta az időskorúakat. Ezzel az ünnepséggel szerette volna kifejezni, megbecsülésüket, szeretetüket azok iránt, aki hosszú évek munkája után itt tölthetik nyugdíjas éveiket. Ezen a napon nekik szól a tisztelet

Civil Tudósítónktól

„Szóljon hát a magyar nóta ”, „Volt egyszer egy táncdalfesztivál” címmel zenés, nosztalgikus műsorral, ismert fergeteges operett dalokkal töltötték meg a vasárnap délutánt Pohly Boglárka és Erik táncművészek, Takács Roland énekes közreműködésével.

A műsor alatt mindenki énekelt az ismert dalok hallatán. A jókedv még fokozódott, amikor két önként jelentkező, időskorú hölgyet tanítottak táncolni és énekelni a művészek. A közönség nagyon hálás volt, az éneklést átvállalta, amelytől zengett a kultúrház nagyterme.

A műsor után finom vacsorával, süteményekkel szolgáltak a képviselők. Az estébe nyúló meghitt beszélgetések, a múlt felidézése jó hangulatú délutánt varázsolt az időskorúaknak.

Gombásné Judt Magdolna

Címkék#Vasalja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!