Életmód

2016.12.07. 22:02

Grafológus: Jóhiszemű és kreatív jellem

A Kőtenger jeligét kérő levélíró erős, magabiztos vonalai határozott, stabil értékrenddel bíró jellemet mutatnak.

Hűséges és állhatatos minden életterületen, kitart céljai, döntései és partnerei mellett munkában és magánéletben egyaránt. Fontos számára a biztonság, az elkötelezettség. A szakmai siker, anyagi jólét eltörpül számára kötődései, kapcsolatai mellett. Szereti az embereket, nem feltételez rosszat senkiről. Barátságos természettel, könnyed kapcsolatteremtési képességgel közvetlen és rugalmas, gondoskodó. Sok minden érdekli, aktív és mozgékony, nem szereti a tétlenséget, kitartása, szorgalma és állhatatossága pedig abban segíti, hogy minden esetben befejezze, amit elkezdett.

Döntések előtt sosem vesztegeti az idejét, sok tapasztalatra támaszkodva, magabiztosan alkot véleményt. Lendületes haladását nem akadályozzák félelmek, gondolkodása gyors, a veszélyekkel nem szokott törődni. Versenyhelyzetekben bátran, a becsület szabályai szerint küzd. Egyenes jellem, aki a szemtől szembeni megnyilvánulások híve. Nyílt lapokkal játszik, sportszerű, és ezt várja el a másik féltől is. Energiaforrásai kimeríthetetlennek tűnnek, tevékenységei színesek, ötletesek. Önértékelését illetően olykor bizonytalan, de folyamatosan fejleszti képességeit, nem zárkózik el az újdonságoktól, azokat kezelhetővé igazítja és óvatosan illeszti be mindennapjaiba. Lételeme, hogy elismerjék, amit tesz, a sikerélmények pedig megsokszorozzák teherbírását. Jó szervező, nem hagyja figyelmen kívül a körülötte élők igényeit. Toleráns, együttérző és hiteles. Az érzelmek, indulatok elsodorhatnák, de megfelelő bölcsességgel, intelligenciával, kitűnő alkalmazkodással ötvözi lobogását, miközben ezt vallhatja: Légy önmagad! A világ imádja az eredetit.

Utassy Zsuzsa
grafológus-írásszakértő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!