Sport

2016.12.10. 19:10

Kettős vereséggel búcsúztak a zalaiak

Zalaegerszeg - A Bajnokok Ligája visszavágóján is kikapott a ZTK FMVas férfi tekecsapata a horvátoktól, így befejezte nemzetközi szereplését.

Zalai Hírlap Sport

A Horvátországban  6:2-re kapott ki a ZTK FMVas együttese. Egy összeszedett  játékkal bravúros teljesítménnyel tovább juhattak volna a legjobb nyolc közé. A vendégeknél  Menev extra formában dobott 632 fás teljesítménye messze kiemelkedett  a mezőnyből. Mellette  Balanica is begyűjtötte a meccspontot két meccspont és 68 fás  vendég előnynél, csak pislákolt  a  továbbjutás esélye. Ehhez  a második körben le kellett volna  dolgozni a  fa hátrány, és  az összes szettpontot megszerezni.. Lehetetlen küldetésnek tűnt, az is lett. A horvátok gyorsan megszerezték az egy szettpontot. Ettől kezdve már nyugodtan játszhattak. A  ZTK-nak a 4:4-es  döntetlent tűnt elérhetőnek. A csapatba becsöppent  Cseh Bence kikapott, így már csak a verség különbsége volt kérdéses.  A fiatal játékos nem számított, hogy játszik, de csapattársát Takács Tamást elfelejtették felírni  a nevezési lapra, így nem léphetett pályára. A második  sorban Nemes, Pintér megszerezte a meccspontot, így  csak két egységgel kapott ki  a ZTK FMVas.

Nemes Attila, a ZTK FMVas csapatkapitánya: - Szomorú vagyok, hogy nem sikerült  a  tovább jutás. A kinti 6:2-es vereségünk miatt a bravúr kategóriájába tartozott volna. Szeretünk volna szépen  búcsúzni,  nem sikerült.

ZTK FMVas – KK. Zapresic 3:5 ( 3420:3513)

.Zalaegerszeg, Bajnokok Ligája mérkőzés, a legjobb nyolc közé jutásért, második találkozó.

Eredmények ( elöl  a hazaiak, vastagon szedve  a pontszerzők): Fehér Z. 581 – Menev 632,  Farkas S.  583 -  Uzelac 569,  Kozma 559 – Balanica 590,  Nemes 602 – Mance 606,  Pintér 550 – Fridl 527,  Cseh 555 – Gaspert 583.

A KK Zapresic kettős győzelemmel jutott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!