Sport

2016.12.10. 19:33

Sárvár nyerte az Öregfiúk 1-es kategóriát a Csarnok Kupán

A második napon 20 csapat harcolt a dobogós helyekért a Csarnok Kupa öregfiúk 1-es (34+) kategóriájában.

Jóna István

A legjobb négy között a TRIÓ Egerszeg a Karbont 2-1-re legyőzve, míg a Sibaris BT Sárvár csapata a ZTE Serdülő 89' csapatát 2-0-ra legyőzve jutott a döntőbe. A helyosztók mindkét esetben büntetőkkel dőltek el. A Bronzmérkőzésen 2-2-es mérkőzés követően a Karbon nyert a ZTE ellen, míg a döntőben 1-1-et követően a Sárvár nyert, ezzel elhódítva a Csarnok Kupa öregfiúk 1-es vándorserlegét. A torna legjobb kapusának a sárvári Sánta Rolandot, a legjobb mezőnyjátékosnak Szente Gábort (TRIÓ Egerszeg) választották. A gólkirályi címet a debreceni Simonyi Gábor (Karbon) szerezte meg hét találattal.

A díjátadón a Karbon csapata a harmadik helyért járó nyereményét felajánlotta SEGÍTS, hogy segíthessünk! – adventi jótékonysági akció javára. A szombati napon négy csoportban összesen 22 felnőtt csapat küzdött a nyolcad döntőbe jutásért. Két ötfős és két hatfős csoportból lapzártánkig a Lap-Land (Keszthely), a Margaréta FC (Zalaegerszeg), az AquaCity (Zalaegerszeg), Old Star (Alibánfa), a Joga Boníto (Bocfölde), Africa Sun Team (Zalaegerszeg), Sasi Benz (Lenti), Agrocenter (Torony), a Trejdre (Zalaegerszeg) és a Metaxa Kanizsa (Nagykanizsa) jutott tovább. A záró napon újabb csoportküzdelmekben 15 csapat próbálja elcsípni a kiadó hat helyet a legjobb 16 közé jutásért, majd 17.45-kor ZTE FC-Videoton FC gálamérkőzés vár a teremsport szerelmeseire a torna egyenes kieséses szakasza mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!