Belföld

2016.12.12. 07:00

Viharos szél és repkedő mínuszok a héten

Viharos széllökésekre, nagyon hidegre és esőre is számíthatunk a héten.

Hétfőn sok lesz felettünk a felhő, napközben egyre inkább feltámad az északnyugati szél, melyet több helyen viharos lökések is kísérhetnek.- írja az időkép.hu.

Többfelé kell gyenge esőre, záporokra számítani, északkeleten estefelé hózáporok is előfordulhatnak. Hajnalban délnyugaton lehet gyenge fagy, másutt 1-4 fokot mérhetünk. Délután 6-9 fok valószínű.

Kedden túlnyomóan napos, de hideg idő várható. Mindenhol legyengül a szél, csapadékra nem kell számítani. Hajnalban -4, -10 fokig süllyedhet a hőmérséklet és napközben is csupán -2, +3 fokot mérhetünk. 

Szerdán napközben északnyugat felől megnövekszik felettünk felhőzet, az esti órákban elszórtan csapadék is kialakulhat. A szél gyenge, mérsékelt lesz. Ismét fagyos lesz a reggel, napközben -1, +4 fok valószínű.

Csütörtökön már több órára kisüthet a nap, hideg, csapadékmentes időjárás várható. A jövő hét további részében napos, száraz, hideg időjárásra van kilátás. Csípősek lesznek a hajnalok és napközben is csak pár fokig emelkedhet a hőmérséklet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!