Életmód

2016.12.11. 17:55

Mit mond a horoszkóp? - Ahány jegy, annyiféle ajándékötlet létezik

A különféle csillagjegyeknek megfelelően is választhatunk ajándékot szeretteinknek. Az asztrozófiával autodidakta módon foglalkozó Peszlen Mária szerint megfigyelhető, hogy az azonos csillagjegyek szülöttei nagyrészt hasonló ízlésűek, gondolkodásúak.

Tóth B. Zsuzsa

Emiatt jó eséllyel eltalálhatjuk, hogy mire is vágynak igazán. A közelgő év végi ünnep előtti utolsó pillanatban még jól jöhet egy kis segítség a személyre szóló ajándékok beszerzéséhez.

A kos jegyében születettek jelmondata az én vagyok , az akarat, a küzdeni tudás, a megismerés vágya jellemzi őket. Sok sportoló született e jegyben. A kos férfiak örülhetnek például egy sporteseményre szóló belépőjegynek, a hölgyek egy fitneszbérletnek.

A bikák az én birtokolok szellemében élnek, jellemző rájuk a természet szeretete, a saját kis birodalmuk őrzése. Az egyik legerotikusabb jegy szülötteit meglephetjük borral, borvacsorára, kiállításra szóló meghívóval, mikulásvirággal.

Az ikrek jelmondata az én megismerek . Ebben a szellemben élve érdekli őket a média, életelemük a kirándulás, szervezés, közvetítés. Örömet szerezhetünk egy ismeretterjesztő előadásra szóló meghívóval, újság-előfizetéssel, kesztyűvel.

A rákokat jellemzi az én házam, az én váram szellemiség, ők a női minőség esszenciájának megtestesítői. Családcentrikusak, háziasak, a hölgyek jó háziasszonyok. Sikerrel meglephetjük őket az otthont szépítő ajándékkal, férfiakat barkácsgéppel.

Az oroszlánokra illik az én uralkodom kifejezés. A jegy szülötteit lepjük meg olyasmivel, amely a pompával kapcsolatos. Például szép ékszerrel, ruhával.

A szűz jól jellemezhető az én rendszerezek kifejezéssel. Különleges, szép naptár vagy logikai játék megfelelő ajándék lehet számára.

A mérleg számára a legfontosabb a párkapcsolat, jelszava: én házasodom . Egy kirándulás, közös vacsora, színház vagy mozi a kedvessel jó meglepetés lehet. Szívesen mennek wellnesshétvégére, a férfiak örülnek egy szép kalapnak.

A skorpiót a titkok keresése foglalkoztatja, érdekli az erotika. Jellemző rá a kettősség, egyszerre vonzza az anyag és a messzeség. Nem vet meg egy szép fehérneműt, jó könyvet, főként krimit. Szívesen megy túlélőtúrára, kalandpark-látogatásra.

A nyilas az " én hiszek" jelmondattal él együtt, előtérbe helyezi az igazságot, becsületet, törvényt. Benne a testiség vitatkozik a szellemiséggel. Ajándékozzunk neki vallással vagy utazással kapcsolatos könyvet, különleges térképet, repülőjegyet, hívjuk templomi koncertre.

Horváth Katalin is odafigyel ajándékozás során, hogy melyik jegy szülöttének akar kedveskedni
Fotó: Tóth B. Zsuzsanna

A bak azt állítja magáról: én tudom . Célratörő, határozott és kiismerhetetlen, a logika és a precízség jellemzi. Ennek megfelelően a színház, a tudomány, az építészet érdekli, ebből induljunk ki. Örülhet egy építészeti albumnak, családfának, vagy egy híres épület háromdimenziós puzzle-másának.

A vízöntőre illik az én kapcsolódom kifejezés, fontos számára a barátság, a közösség, ugyanakkor az egyéni szabadság is. Lepjük meg barátokkal eltöltendő programmal, társasjátékkal, koncert- színházjeggyel, kincskereső túrával.

A halak jelmondata, hogy egy vagyok a mindenséggel . Szívesen gyógyítanak, gondoznak, álmodoznak, kedvelik a művészetet, a zenét. Lételemük a szeretet. Nyitottak, befogadóak, éppen ezért a legsérülékenyebbek. Örülnek egy masszázsnak, lábfejük sérülékeny, kellemes megoldás lehet számukra egy pedikűr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!