Sport

2016.12.17. 14:36

Fölényes siker az évzárón

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában a hétvégén csak a nők léptek pályára. A ZTE ZÁÉV együttese könnyedén nyert a szerény képességű Szentesi TE ellen.

A vendégek bár teljes létszámmal megérkeztek  a találkozóra, három ifjúsági  játékosuk közül egy sem léphetett pályára, mert még nem  töltötték be 15. évüket. Nem szerepelhettek  a felnőtt csapatban. A papírforma mindenképpen  a ZTE ZÁÉV sikerét  ígérte, így még biztosabbá vált  a zalai győzelem..

A  házigazdák hat  a vendégek öt játékost szerepeltethettek. Az első körben mindhárom pontot begyűjtötte  a hazai együttes Gálnak csak a bábuk voltak ellenfelei 526szor  dőltek  el. A remek idényt záró Hegedüs és Szabó is biztosan verte ellenfelét. Az első kör után eldőlt a találkozó. A folytatásban  sem hozott sok  izgalmat  a mérkőzés. Airizer kis híján 100 fát vert ellenfelére, Molnár is hozta a meccspontját, Mátyás is biztosan győzött.

A vendégek erejéből még becsületpontra a sem  futotta. A ZTE ZÁÉV  fölényes győzelmet aratott,  a szerény képességű Szentes ellen. A házigazdák a bajnokság során az éllovas Rákoshegy I-től és  az Ipartechnika Győr  együttesétől kaptak ki. A többi találkozójukat megnyerték, a második helyről  várják  a jövő évi  folytatást.

Cél a dobogós hely megtartása, titkon még reménykednek  a bajnoki cím megszerzésében is.

ZTE ZÁÉV – Szentesi TE 8:0 (3259:2473).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!