Szenzáció! Az Arsenalba tart Dzsudzsák!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 18. 16:42
Exkluzív! Bár valószínűleg Dzsudzsák Balázs nem csupán a múlt hét végi játékával nyitotta fel az európai szupercsapatok illetékeseinek szemét, ám az Ajax elleni eufóriában végigfutballozott kilencven perc biztosan sokat nyomott a latba. Tessenek megkapaszkodni: a 22 esztendős válogatott középpályásért többek között az Arsenal is bejelentkezett! A játékos a SportHirado.hu-nak megerősítette, ő is most értesült arról, ajánlatot tett érte a patinás angol klub. A hírek szerint még augusztus 31-e előtt nyélbe üthetik az üzletet! Pénzről viszont egyelőre nem beszélnek az érintettek.


Holland sajtóértesülések szerint ajánlatot tett a PSV Eindhoven labdarúgójáért az Arsenal. Arsene Wenger együttese állítólag szívesen látná együttesében a fiatal tehetséget, a magyar nemzeti együttes meghatározó játékosát.

A SportHirado.hu megkereste Dzsudzsák menedzserét, ám Vörösbaranyi József egyelőre nem kívánt túl messzire menni az ügyben. Igaz, nem is cáfolta a híreszteléseket.

„Mindig nagyon szívesen állok a sajtó rendelkezésére, de amíg nincs konkrétum, addig nem szeretnék mondani semmit - kezdte a menedzser. - Felesleges találgatni, ugyanakkor valóban, több kérője is van Balázsnak, egyikük éppen az Arsenal.”

Nos, akik úgy gondolták, Dzsudzsák Balázsnak helye lenne egy még erősebb bajnokságban, egy még erősebb egyesületben, nem tévedtek. Hogy mi lesz az ügy vége, még nem tudni, a hír mindenesetre jelzésértékű.

Dzsudzsák Balázs négy órás repülőút után értesült a nagyszerű fejleményekről (a PSV az izraeli Bnej Jehuda ellen játssza soron következő Európa Liga-találkozóját). A magyar futballista tulajdonképpen levegő után kapkodott.

„Az imént kaptam a hírt, miszerint hivatalosan is ajánlatot tett értem az Arsenal! - újságolta a SportHirado.hu-nak a szélső. - Most mondja meg, mit lehet ehhez hozzáfűzni! Egy ekkora csapat, az Arsenal! Szóhoz sem tudok jutni! Persze nem akarom beleélni magam az egészbe, de azt hiszem, ha valaki után ilyen kaliberű egyesület érdeklődik, csak büszke lehet magára.”

A hírek szerint olyannyira komoly a dolog, hogy már az idei nyári átigazolási időszakban, tehát augusztus 31-i előtt megköttethet az üzlet. Összegről még nincs szó. Kérdés viszont, hogy az egykori debreceni futballista képes lenne-e Arsavint vagy Diabyt kiszorítani az Ágyúsok bal oldaláról.

Mi is csak kapkodjuk a levegőt...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu