Hírek

2016.12.23. 21:17

Ajándékozz egy sétát karácsonyra!

Sokaknak gondot okoz a karácsonyi ajándék megvásárlása.

Molnár Sándor

Van, akinek az ötlet hiányzik hozzá, van, akinek a pénz, és vannak, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a vásárlást. Hozzájuk szólok, meg azokhoz is, akik időben és leleményesen beszerezték a meglepetést a fa alá. Tulajdonképpen mindenkinek ajánlom, aki otthon, rokonoknál, vagy szállodában tölti az ünnepeket.

Persze ez nem helyettesíti majd az igazi ajándékot, de pluszmeglepetésnek tökéletes. Ajándékozzunk sétát karácsonyra! Hogy miért? Sorolom az előnyeit.

Csodálkozzunk rá a deres, netán havas fákra, és közben beszélgessünk nagyokat. Meglátják, megéri!
Fotó: Molnár Sándor

Egyrészt ingyen van. Másrészt személyes, mert a családtagjainkkal, vagy éppen a kedvesünkkel, barátainkkal tölthetünk néhány kellemes órát. Egészséges, mert jó levegőn lehetünk és lemozoghatunk egy picit abból a kalóriabombából, amit az ünnepek alatt elfogyasztunk. Gyönyörködtet, hiszen a természet maga a csoda. Az autóban ülve vagy bevásárlás közben rohangálva nem látunk ebből a szépségből semmit.

Mozduljunk ki bátran, és tegyünk egy jó kis erdei sétát! Csodálkozzunk rá a deres, netán havas fákra és közben beszélgessünk nagyokat!

Meglátják majd, hogy az erdei kiruccanás után élményekkel telve, felfrissülve, piros arccal, kicsit átfázva milyen jó lesz újra otthon lenni a meleg kuckóban. Hazaérve igyunk meg egy forró teát, vagy hörpintsünk fel egy kupica pálinkát!

Ne sajnáljunk lecsípni egy szeletet egyébként drága, ám karácsonykor bőségesen rendelkezésre álló időnkből. Próbálják ki, megéri! Én már megtapasztaltam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!