Belföld

2016.12.26. 14:10

Napsütés és hóesés is lehet a következő napokban

Napközben szakadozott lesz a felhőzet, hosszabb-rövidebb időszakra a nap is kisüt. Csupán északkeleten, keleten marad borult az ég, ott kis mennyiségű eső is lehet.

Este átmenetileg megnövekszik, majd az éjszaka második felében mindenütt csökken a felhőzet. Néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat, északkeleten ónos eső sem kizárt. Kedden napközben napos-gomolyfelhős idő várható felhőátvonulásokkal, egy-egy záporral, hózáporral, majd estétől a Dunántúlon és északon újra megnövekszik a felhőzet. Ekkor a Dunántúlon elszórtan, északon, északkeleten egy-egy helyen előfordulhat eső, ónos eső, főleg a dunántúli hegyekben havazás. A nyugati, északnyugati szél a középső területeken gyakran megerősödik, majd éjszakától viharossá fokozódik. A maximális széllökések éjszaka elérik a 85, kedd napközben a 90 km/h-t. Délnyugaton és északkeleten lesz legkevésbé szeles az idő.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +4 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 3, 9 fok között valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!