Hírek

2017.01.02. 14:05

Szelektíven gyűjti a szemetet? Először Zanatról viszik el idén

Szombathely – Már kedden, január 3-án megkezdi a zsákokba szelektált hulladék elszállítását a Szomhull. Zanaton kezdenek, a Kálvária utcában zárnak.

Bakos Ágnes

A szelektív szállítási napokon reggel hét és délután két óra között viszik el a zsákosan, szelektíven gyűjtött hulladékot. Január 3-án a Zanati úti városrészen, Zanaton szedik össze a zsákokat. Január 13-a a következő begyűjtési nap az év első hónapjában: akkor a Gyöngyös pataktól nyugatra a Rumi Rajki utcától Brigád utcáig, valamint a Saághy István utcától Szabadnép utcáig gyűjtik be a zsákokat. Január 17-én a Budai Nagy Antal utcától a szőllősi vasútvonalig, másnap a szőllősi vasútvonaltól kifelé, a szentkirályi, a bogáti városrészen gyűjtenek.

Január 20-án az oladi városrész és a Kálvária utca között lakó szelektálóktól viszik el a zsákokat. Január 25-ére több gyűjtést is jelöl a Szomhull: Petőfitelepen és az újperinti városrészen, valamint az Alsóőr utcától az Öntő utcáig, és a Stettner Lajos utcától a Minerva lakótelepig gyűjtik be a szelektíven gyűjtött hulladékot.

Az utolsó januári gyűjtési nap január 27-e lesz: akkor a Kálvária utca és a Hajnóczy Utca által határol területen lakók pakolhatják ki a szelektíven gyűjtött hulladékot a zsákokban.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!