Bulvár

2017.01.09. 20:14

Facebook-figyelő - Üdvözlet Mexikóból

A hideg nem zavarja a vasi celebeket: nézze meg mivel töltik az idejüket!

Vadas Krisztina

Új lemez az új évben

Az Ocho Machotagjai ezzel a képpel és néhány sorral árulták elrajongóinak, hogy új albumon dolgoznak.

Üdvözlet Mexikóból

A Sárvárról származó magyar válogatott focista, Stieber Zoltán Mexikóban üdül párjával, az új évet is ott köszöntötték. Észak-amerikai élményeiről közösségi oldalán is beszámol.

Téli álmot alszik a táj

A lehullott hó igazi téli álomvilágot varázsolt a Rábából és környékéből. A Sárosi Ervin készítette fotókat a Mi Rábánk Facebook-csoportban tették közzé. Ott több mesébe illő jelenet látható.

Gyönyörű a téli főváros

Kocsis Korinna jákfai szépségkirálynő mutatta meg követőinek, hogyan látja a fagyba, hóba borult magyar fővárost. A Dunáról készített fotója szemet gyönyörködtető.

Felidézte a régi, szép emlékeket

A szombathelyi írónő, Mira Sabo elárulta követőinek, hogy honnan inspirálódik. A férjével bejárták a világot, és éltek is külföldön sok évig. Kanadában, Amerikában, Máltán otthon vagyok, persze sosem lesz más hazám, csakis Magyarország. Ezekből az élményekből merít ihletet regényeihez.

Megvan az új hobbi

Új hobbit talált az új évben a szombathelyről származó műsorvezető, Aryee Claudia és párja. Mint írta: nagyon sok agyaggalambot kilőttek és rengeteg fegyvert kipróbáltak.

Konferencián jártak az edzők

A Király Szabadidősport Egyesület edzőinek balatonfenyvesi konferenciáján Király Gábor is előadást tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!