Sport

2017.01.10. 19:55

Somogyból érkezett a győztes

Zalakomár - Végül 13 csapat részvételével rendezték meg a Flexibil-Top Zalakomár Teremlabdarúgó Tornát a település általános iskolájának tornatermében.

Kühne László

A már hagyományosnak számító kupa küzdelmei kora reggel rajtoltak, egyben a torna keretein belül anyagi és természetbeni gyűjtés is történt a Horváth család megsegítésére.

A Zalakomárban tornagyőztes nemesvidi Kuti SE csapata Fotó: Papp Gábor

Ahogy azt a szervezők részéről Tóth-Pajor Szabolcstól megtudtuk, az egész napos rendezvény remek színvonalú meccseket tartogatott és a serleget végül a Somogy megyei Nemesvidről érkezett Kuti SE hódította el. Második helyen végzett a házigazda Flexibil-Top Zalakomár együttese, harmadikként pedig a Horváth-Ranch-Maxmédia legénysége zárt Körmendről.

A viadalon a szokásoknak megfelelően különdíjak is gazdára találtak. A torna gólkirálya Baranyai Dániel (Kuti SE) lett, a legjobb játékosnak Nagy Norbertet (Horváth-Ranch-Maxmédia), míg a legjobb kapusnak Tóth-Pajor Mátyást (Flexibil-Top Zalakomár) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!