Sport

2017.01.10. 20:30

Nehezebb nem lehet

Csákvár - Pihenés nélkül töltötte a téli szünetet a Publó-Csákvári TC, amely hétvégén dupla fordulóval folytatja az Extraliga küzdelmeit.

Szupkai Gábor

Nehéz a dolga a csákváriaknak, akik a bajnokság második részét a legkeményebb ellenfelekkel kezdik.

- Elsőként rögtön a tabellát vezető PTE PEAC-Kalo Méh I. ellen lépünk az asztalhoz, ráadásul Pécsen. Vasárnap pedig a Szécsény érkezik, akik holtversenyben azonos pontszámmal állnak a Szegeddel a második, harmadik helyen, de utána sem lesz könnyebb, mert a címvédő Celldömölk következik. Ebben a három csapatban csupa válogatott játékos ellen játszunk. Szerencsére mindenki egészséges, nem hagytuk abba a munkát az őszi szezon végén, még az ünnepek között is edzettünk.

Kemény menetelés vár Varga Sándorékra az Extraligában Fotó: Koppán Viktor

Továbbra is célunk és az álmunk a bentmaradás. Nem lesz könnyű, mert velünk ellentétben még a mögöttünk álló DVTK-ban is két válogatott játékos szerepel, akiket 6-2-re megvertünk. A miskolciak, valamint február közepén a Békés elleni rangadón kell minél több pontot szereznünk. De ha nem sikerül, az sem katasztrófa. Akkor jövőre az NB I-ben harcolunk majd a visszajutásért - mondta Tóth Árpád szakosztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!