Kultúra

2017.01.11. 20:52

Irodalom, zene, film

Bakonybél - Égboltsapkájú estek mottóval az irodalom, a zene, a filmművészet jegyében folytatódik a Bakony Hotel által kezdeményezett kulturális programsorozat.

Müller Anikó Hanga

Cseh Tamás énekes, zeneszerző, a település díszpolgára, az indiántáborok megálmodója szorosan kötődött a bakonyi faluhoz. Most szellemi alkotótársai, Bereményi Géza dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező és Másik János zeneszerző, énekes, billentyűs, gitáros, önálló estjükön megidézik a Cseh Tamás-i hangulatot.

Január 27-én 20 órai kezdettel a faluházban Bereményi Géza zenés irodalmi estje lesz, melyen énekkel közreműködik Bárdos Deák Ágnes, zenél és énekel Másik János. Másnap, ugyancsak a faluházban 19 órakor Másik János koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, saját szerzeményeiből és Cseh Tamással közös dalaiból, előtte Mülhauser Martina ugyancsak legendás Cseh Tamás-dalokat játszik.

Január 26-27-28-án a szállodában 14 órakor kezdődik a Bereményi filmklub. A rendezvényeket a települési önkormányzat is támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!