Sport

2017.01.22. 21:55

Megint pontok nélkül maradtak

Belgrád - A Fehérvári Titánok a Mol Liga 37. fordulójában a HK Beograd otthonában léptek jégre.

Káldor András

HK Beograd-Fehérvári Titánok 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Vezette: Juhász G., Fazekas D., Sipos, Fazekas T.

Beograd: Trifonov - Crnogorac, Árvay, Deszpotovics 1, Saliji 1, Filipovics (1) - Albers, Podunavac, Vucsurevics, Turcotte, Bjelogrlics - Anics, Szabados, Kerezovics, Zwick, P. Novakovics - Brkusanin, Risztics, Vukicsevics, Ogrizovics. Vezetőedző: Nemanja Jankovics

Titánok: Lemay - Szaller, Krogh, Just, Shupe, Kiss P. - Imre, Láday, Pillók, Hamvai, Kocsis F.- Arany, Reiter A., Tóth R., Mazzag, Varga B. - Korbuly, Szabó B., Balogh B., Sofron Á., Szász. Vezetőedző: Kóger István

Kiállítás: 28, illetve 26 perc

Rendkívül fontos összecsapás várt a fehérvári csapatra a rájátszásba kerülés szempontjából a HK Beograddal szemben, amely ebben az idényben már kétszer alaposan megtréfálta őket, és nyerni tudott ellenük otthon és idegenben.

A Fehérvári Titánok kőkemény bekkje, Reiter Attila célozza meg Alekszej Trifonov ketrecét Fotó: Koppán Viktor

Inkább a küzdelem jellemezte az első harmadot, mint a szép játék, és ez leginkább abban nyilvánult meg, hogy kiosztottak a játékvezetők négy plusz két perc kiállítást. Aktívabbnak tűntek a Titánok, többször veszélyeztették Alekszej Trifonov ketrecét, így nem lehetett azon csodálkozni, hogy 10-3 volt a harmad végén a kapura lövések száma a javukra.

A középső harmadban tovább folytatódott a kiállítási hullám, zsinórban háromszor küldték ki a büntetőpadra a Titánok játékosait, és az utolsó előnyt a hazaiak már Daniel Deszpotovics révén kihasználták. 1-0. A záró húsz percben még jobban odatették magukat a felek, és a büntetőpadon töltött idő is szépen gyarapodott.

Levitte az 58. percben kapusát a Fehérvár, erre Samir Saliji lőtt egy üres kapus gólt, így ismét nyert a Beograd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!